Veelgestelde vragen

Hier kun je alle info over het Forum vinden. Stel een vraag aan de rechterkant en je krijgt meteen antwoord! Wanneer je een berichtje stuurt naar het WhatsApp-nummer van het Kennisforum, krijg je snel antwoord op vragen die hier niet bij staan.

 

Wat is het Kennisforum?

Het Kennisforum is een forum waar je jouw kennis kunt delen met heel Nederland, en kennis kunt opdoen van anderen. Dit is erg nuttig voor scholieren, maar het Forum bevat content geschikt voor alle leeftijden. Sinds mei 2019 is er ook een Lesnotities-onderdeel, waarin je je lesnotities met je klasgenoten kunt delen.

 

Hoe werkt het Kennisforum?

Het Kennisforum is erg makkelijk te gebruiken! Volg de link in de bijlage van dit kopje naar een gedetailleerde uitleg.

 

Sinds wanneer bestaat het Kennisforum?

November 2018 ben ik begonnen met het ontwerpen van het Kennisforum, omdat ik een plaats wilde creëren waar mensen hun kennis kunnen delen en opdoen. Sinds januari 2019 is het Forum echt opgestart. Er blijven steeds kleine updates in functionaliteit en design komen, en er was begin 2019 een grote, met een geheel nieuwe look.

 

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Quinten, ik ben 12 jaar en ik zit in de eerste klas. Ik ben goed met techniek, en ontwerpen, dus dat combineer ik dan ook vaak. Zo heb ik namelijk ook de website Q logo, waar jij je eigen logo kunt aanvragen, die ik vervolgens zorgvuldig voor je maak. Ik heb ook nog andere websites en projecten, je kunt alles bekijken op mijn verzamelwebsite, die hier te vinden is:

 

Je hebt je net aangemeld, wat nu?

Je kunt direct beginnen! Kijk even in deze Kenniskaart voor hulp:

 

Hoe pas je jouw account aan?

Klik op de Account-knop (linksbovenin je scherm). Maak nu aan de rechterkant je openbare profiel, en aan de linkerkant kun je je gegevens invullen, dit is privé.

Als je een kortere weg wilt nemen, kun je ook hier klikken.

 

Je hebt hulp nodig

Linksonderin je scherm zie je een chatknopje. Bij Chat kun je chatten met de webmaster, of je kunt op

+ nieuwe chat klikken om met een ander lid te praten. Wanneer je in de chat bezig bent, klapt het menu vanzelf in zodat jij er beter bij kunt. Let wel, dat als je snel in en uit de chat gaat met je muisaanwijzer, het menu verborgen kan blijven of de website kan vastlopen op tragere PC's.

Je kunt voor sneller antwoord ook WhatsAppen.

Chat.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now